Healy

De Healy, wat een geschenk uit de hemel!
De Healy is een draagbaar, medisch gecertificeerd apparaatje voor holistische behandelingen, pijnbestrijding, frequentietherapie en bioresonantie.
Inmiddels hebben meer mensen om mij heen het ook en het is echt spectaculair wat de ervaringen op hele korte termijn zijn, vaak al na 1 “behandeling”.

De Healy balanceert de frequenties in je lichaam, waardoor er vrij makkelijk ongemakken verzacht en/of opgelost kunnen worden. Er zitten meer dan 140 programma’s op, die je kan laten runnen op bijvoorbeeld pijn, slaap, giftige stoffen in je lichaam, het tegen gaan van straling, migraine, ontstekingen etc. Maar ook dat je makkelijker kan sporten, meer uithoudingsvermogen, voor een betere huid, het sneller genezen van wonden en blessures, je kan met je chakra’s en meridianen aan de slag, beter concentreren/leren, de mogelijkheden zijn oneindig! En in de toekomst zullen er steeds meer nieuwe programma’s bijkomen.

Het mooie is dat er een analyser op zit, waarmee je binnen enkele seconden kan zien waar je lichaam behoefte aan heeft. En dan kan je meteen behandel programma’s laten draaien, echt bijzonder. En dat gewoon allemaal waar en wanneer je maar wilt…

Je hebt alleen een smartphone nodig, omdat de software, waarmee het apparaatje bediend wordt, via een app op je telefoon geïnstalleerd wordt.

https://www.healy.eu/nl/partner/jetdeboer

Via deze linken kan je iets meer te weten komen over de diverse mogelijkheden van de programma’s
https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=jetdeboer
(even naar beneden scrollen om de programma’s te zien)
Medical Class Iso gecertificeerd (als enige wereldwijd in NWM)
– MDA gecertificeerde adviseurs
– Behandelingen op maat door onze support van 21 artsen en ruim 1.500 therapeuten wereldwijd,
– Reeds meer dan 500.000 behandelingen gedaan
– Medische total body (zelf)scan + aura (zelf)scan met Healy mogelijk,
– Zakelijk en Prive te gebruiken zonder medische achtergrond…