Healy

De Healy balanceert de frequenties in je lichaam, waardoor er vrij makkelijk ongemakken verzacht en/of opgelost kunnen worden. Er zitten meer dan 140 programma’s op, die je kan laten runnen op bijvoorbeeld pijn, slaap, giftige stoffen in je lichaam, het tegen gaan van straling, migraine, ontstekingen etc. Maar ook dat je makkelijker kan sporten, meer uithoudingsvermogen, voor een betere huid, het sneller genezen van wonden en blessures, je kan met je chakra’s en meridianen aan de slag, beter concentreren/leren, de mogelijkheden zijn oneindig! En in de toekomst zullen er steeds meer nieuwe programma’s bijkomen.

Er wordt nu zelfs gewerkt aan een voedingssupplementen programma, waarbij de frequenties van diverse supplementen worden uitgelezen, zodat je de werkzaamheid ervan dus straks via dat apparaatje toe zou kunnen voegen aan je lichaam. Geen potten pillen meer in de kast, maar even 20 minuten bandjes om je polsen (waarmee je gewoon verder kan gaan met je dagelijkse bezigheden) en het programma laten draaien en je lichaam herkent het alsof je de pillen hebt genomen. Dat scheelt dus ook enorm veel geld, want het apparaatje schaf je 1 keer aan en de potten pillen moet je blijven kopen natuurlijk. En het scheelt ruimte in de kast….

Het mooie is dat er een analyser op zit, waarmee je binnen enkele seconden kan zien waar je lichaam behoefte aan heeft. En dan kan je meteen behandel programma’s laten draaien, echt bijzonder. En dat gewoon allemaal waar en wanneer je maar wilt…

Je hebt alleen een smartphone nodig, omdat de software, waarmee het apparaatje bediend wordt, via een app op je telefoon geïnstalleerd wordt.

https://www.healy.eu/nl/partner/jetdeboer

Het apparaatje is er in meerdere versies, hoe duurder, hoe meer programma’s je erbij krijgt.
Als je de goedkoopste versie neemt van € 430 ex 19% btw, dan krijg je een standaard programma en mag je er 1 ander cyclus van programma’s bij kiezen. Totaal heb je dan zo’n 14/16 programmaatjes die je kan gebruiken, maar ook de rest van het gezin/vrienden enz.

Als je de allerduurste versie neemt, die is € 2100 ex 19% btw dan heb je ook de analyser erbij, waarmee je meteen kan uitlezen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Je hebt dan ruim 140 programma’s waar je uit kan kiezen, dus daar zit voor iedereen wel wat tussen.
En je kan meteen aan een passende “behandeling” beginnen met de analyser, dat is echt heel fijn.

Daar tussenin zitten ook nog 2 andere versies van € 838 en € 1258.

Je kan ook met de goedkoopste beginnen en er later andere programma’s bijkopen. Daar heb je geen nieuw apparaatje voor nodig, want de upgrade gebeurt in de software op je telefoon. En het is mogelijk om er andere programma’s bij te verdienen, als er andere mensen via jou ook een apparaatje kopen. Meerdere mogelijkheden dus.

Hoop je zo wat meer info te hebben gegeven. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het natuurlijk graag.

Via deze linken kan je iets meer te weten komen over de diverse mogelijkheden van de programma’s
https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=jetdeboer
(even naar beneden scrollen om de programma’s te zien)
Medical Class Iso gecertificeerd (als enige wereldwijd in NWM)
– MDA gecertificeerde adviseurs
– Behandelingen op maat door onze support van 21 artsen en ruim 1.500 therapeuten wereldwijd,
– Reeds meer dan 500.000 behandelingen gedaan
– Medische total body (zelf)scan + aura (zelf)scan met Healy mogelijk,
– Zakelijk en Prive te gebruiken zonder medische achtergrond…