EMS Smurfen

Gepubliceerd op 15 maart 2023 om 18:55

EMS Smurfen

Inmiddels heb ik aardig wat mensen in het blauwe Easy Motion Skin pak getraind,

zowel in Nederland als op het zonnige Ibiza.

Waar de naam "Smurfentraining" ontstaan is weet ik niet zo goed meer, maar denk niet dat die ooit nog zal verdwijnen, haha!

Hieronder vind je een aantal van mijn Smurfen.

Wil je meer over de training weten, check dan even de EMS 20 minut workout tekst op de informatie pagina.

Ook een keer proberen? Of je eigen pak aanschaffen? Let me know!

EMS TESTIMONIALS

Luna:

Trainen in een EMS pak is een hele andere ervaring dan een normale work-out in een sportles.

Jet had het conditie programma voor mij aangezet en na de training voelde het alsof ik een marathon had gerend terwijl de training zelf maar 20 minuten duurde.

Echt geweldig dat het pak in zo een korte training mijn lichaam zo een intensieve conditionele work-out heeft kunnen geven.

Het was ontzettend fijn om met Jet te trainen omdat ze heel goed kon aanvoelde hoe ik mijn grenzen kon opzoeken zonder te ver te gaan.

Eva:

“Vanaf het moment dat ik mijzelf voor het eerst in het blauwe pak hees en een trainingssessie bij Jet nam, was ik verkocht! Met name de tijd winst is voor mij echt aantrekkelijk, in 20 min heb je echt een volledige workout voor je lijf gehad, en dat voel je. De serieuze spierpijn (!!!) die ik nadien had gaf aan dat het effectief is!”

Claudia:

"In aanloop naar het plan van mijn tweede marathon, train ik graag met Jet, met zowel het uithoudingsvermogen- als met 1 van de 3 krachttrainingsprogramma's, dat is fun en een stok achter de deur. Het is tijdbesparend en het kan zowel binnen als buiten. Ik ren regelmatig een rondje buiten in het pak, heerlijk!"

Marriette:

“Trainen met Jet is top! Ze is een inspirerende persoonlijkheid die me tot het uiterste kan motiveren. Met behulp van het EMS pak in combinatie met  de trainingen van Jet, blijf ik in top conditie”

Joan:

“Gelukkig heeft Jet ook een heel klein blauw pakje, want ik ben maar 1.54 m  groot. De eerste keer vond ik het enorm zwaar en heb ik krom gelopen van de spierpijn. De keren daarna had ik voornamelijk veel last van mijn buikspieren, maar dat komt ook omdat we altijd veel lol hebben tijdens de training, joegheeee!!!!”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.